เอกสารประกอบการสอน รายวิชา จุลชีววิทยาผลิตภัณฑ์อาหาร (Food Microbiology) / สวรรยา ปัญญานันท์

By: สวรรยา ปัญญานันท์
Call number: 664.02 ส393อ Material type: BookBookPublisher: ราชบุรี : มหาวิทยาลัยราชภัฏหมู่บ้านจอมบึง , 2562Description: 202 หน้า ภาพประกอบSubject(s): อาหาร -- จุลชีววิทยา | จุลินทรีย์ในอาหาร

Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
664.02 ส393อ (Browse shelf) Available 1000187040
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
664.02 ส393อ ฉ.2 (Browse shelf) 2 Available 1000187041
Total holds: 0

Y2020 M11

There are no comments on this title.

to post a comment.
    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078