เคมีอาหารเบื้องต้น = Basic food chemistry / นิธิยา รัตนาปนนท์

By: นิธิยา รัตนาปนนท์
Call number: 664.07 น614ค Material type: BookBookPublisher: กรุงเทพฯ โอเดียนสโตร์, 2563Description: 320 หน้า : ตารางISBN: 9786165383165Subject(s): อาหาร -- องค์ประกอบ | อาหาร -- การวิเคราะห์ | อาหาร -- การเก็บและรักษา
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
664.07 น614ค (Browse shelf) Available 1000186628
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
664.07 น614ค (Browse shelf) 2 Available 1000186629
Total holds: 0

Y2020 M03

There are no comments on this title.

to post a comment.
    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078