Normal view MARC view ISBD view

เทคนิคการประเมินอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์อาหาร = Techniques in shelf life evaluation of food products / ยุทธนา พิมลศิริผล.

By: ยุทธนา พิมลศิริผล.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: เชียงใหม่ : ศูนย์บริหารงานวิจัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2561Description: 130 หน้า : ภาพประกอบ.ISBN: 9786163983183.Subject(s): ผลิตภัณฑ์อาหาร -- การเก็บและรักษา | อาหาร -- การเก็บและรักษาCall Number: 664.028 ย355ท
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
มุมหนังสือใหม่ ชั้น 2
664.028 ย355ท (Browse shelf) Available 1000179995
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
มุมหนังสือใหม่ ชั้น 2
664.028 ย355ท (Browse shelf) 2 Available 1000186640
Total holds: 0

Y2019 M12

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078