Normal view MARC view ISBD view

เทคโนโลยีการแช่แข็งอาหาร = Freezing technology of foods/ สงวนศรี เจริญเหรียญ.

By: สงวนศรี เจริญเหรียญ.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: กรุงเทพฯ : สหมิตรพริ้นติ้งแอนด์พับลิชชิ่ง, 2558Edition: พิมพ์ครั้งที่ 2.Description: 305 หน้า : ภาพประกอบ.ISBN: 9786164061583.Subject(s): อาหารแช่แข็งCall Number: 664.0285 ส141ท
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
664.0285 ส141ท (Browse shelf) 1 Available 1000180180
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
664.0285 ส141ท (Browse shelf) 2 Available 1000185180
Total holds: 0

Y2017 M03

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078