Normal view MARC view ISBD view

หลักการแปรรูปอาหารเบื้องต้น / นิธิยา รัตนาปนนท์

By: นิธิยา รัตนาปนนท์.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: กรุงเทพฯ : โอเดียนสโตร์, 2544Description: 148 หน้า. : ภาพประกอบ, ตาราง, กราฟ.ISBN: 9742777985.Subject(s): อาหาร -- การเก็บและรักษาCall Number: 641.4 น614ห
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641.4 น614ห (Browse shelf) 1 Available 1000091018
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641.4 น614ห (Browse shelf) 2 Available 1000091058
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641.4 น614ห (Browse shelf) 3 Available 1000087766
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641.4 น614ห (Browse shelf) 4 Available 1000087765
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641.4 น614ห (Browse shelf) 5 Available 1000087764
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641.4 น614ห (Browse shelf) 6 Available 1000087763
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641.4 น614ห (Browse shelf) 7 Available 1000087767
Total holds: 0

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078