หลักการแปรรูปและการถนอมอาหาร / สระบุรี ไชยมงคล

By: สระบุรี ไชยมงคล
Call number: 641.4 ส349ห Material type: BookBookPublisher: สกลนคร : สถาบันราชภัฏสกลนคร, 2542Description: 276 หน้าISBN: 9747561212Subject(s): อาหาร -- การเก็บและรักษา
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641.4 ส349ห (Browse shelf) 1 Available 1000075810
Total holds: 0

โครงการตำราวิชาการราชภัฏเฉลิมพระเกียรติ

There are no comments on this title.

to post a comment.
    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078