Normal view MARC view ISBD view

หลักการแปรรูปและการถนอมอาหาร / สระบุรี ไชยมงคล

By: สระบุรี ไชยมงคล.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: สกลนคร : สถาบันราชภัฏสกลนคร, 2542Description: 276 หน้า.ISBN: 9747561212.Subject(s): อาหาร -- การเก็บและรักษาCall Number: 641.4 ส349ห
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641.4 ส349ห (Browse shelf) 1 Available 1000075810
Total holds: 0

โครงการตำราวิชาการราชภัฏเฉลิมพระเกียรติ

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078