คู่มือปฏิบัติการจุลชีววิทยาทางอาหาร / สุมาลี เหลืองสกุล.

By: สุมาลี เหลืองสกุล
Call number: 574.8 ส843ค Material type: BookBookPublisher: กรุงเทพฯ : มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ ประสานมิตร, 2540Description: 127 หน้า : ภาพประกอบISBN: 9745969354Subject(s): จุลชีววิทยาทางอาหาร
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 3
574.8 ส843ค (Browse shelf) 1 Available 1000011780
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 3
574.8 ส843ค (Browse shelf) 2 Available 1000011779
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 3
574.8 ส843ค (Browse shelf) 3 Available 1000011781
Total holds: 0

There are no comments on this title.

to post a comment.
    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078