เทคโนโลยีการผลิตอาหาร = Food production technology / ดรุณี เอ็ดเวิร์ดส

By: ดรุณี เอ็ดเวิร์ดส
Call number: 664 ด135ท Material type: BookBookPublisher: กรุงเทพฯ : มหาวิทยาลัยรามคำแหง, 2544Edition: พิมพ์ครั้งที่ 10Description: 192 หน้า. : ภาพประกอบ, ตารางISBN: 9745935115Subject(s): อาหาร -- การเก็บและรักษา | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
664 ด135ท (Browse shelf) 1 Available 1000086628
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
664 ด135ท (Browse shelf) 2 Available 1000086629
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
664 ด135ท (Browse shelf) 3 Available 1000086626
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
664 ด135ท (Browse shelf) 4 Available 1000086627
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป Samutsongkram Academic Center
Samutsongkram Academic Center
664 ด135ท (Browse shelf) 5 Available 1000086624
Total holds: 0

There are no comments on this title.

to post a comment.
    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078