Normal view MARC view ISBD view

ทฤษฎีอาหาร เล่ม2 หลักการถนอมอาหารและการควบคุมคุณภาพอาหาร / ศิริลักษณ์ สินธวาลัย

By: ศิริลักษณ์ สินธวาลัย.
Material type: materialTypeLabelBookSeries: ชุด ทฤษฏีอาหาร. Publisher: กรุงเทพฯ : บี เอฟ ไอ, 2525Edition: พิมพ์ครั้งที่ 3.Description: 262 หน้า.Subject(s): อาหาร -- การเก็บและรักษาCall Number: 641 ศ484ท
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641 ศ484ท (Browse shelf) 1 Available 1000017763
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641 ศ484ท (Browse shelf) 2 Available 1000017765
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641 ศ484ท (Browse shelf) 3 Available 1000017746
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641 ศ484ท (Browse shelf) 4 Available 1000017749
หนังสือทั่วไป หนังสือทั่วไป MCRU Library
ชั้น 4
641 ศ484ท (Browse shelf) 5 Available 1000017758
Total holds: 0

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078