000 -LEADER |
fixed length control field |
01934 am a2200253 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
vtls000069100 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
MTX |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
110811s2553 th a 000 0 tha d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
9786165560252 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] |
Level of rules in bibliographic description |
201208252254 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points |
VLOAD |
-- |
201108110902 |
-- |
napaporn |
082 04 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Classification number |
664.07 |
Item number |
ร112ค |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
รังสินี โสธรวิทย์. |
9 (RLIN) |
56938 |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
เคมีและจุลชีววิทยาเบื้องต้นของอาหาร / |
Statement of responsibility, etc. |
รังสินี โสธรวิทย์. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Place of publication, distribution, etc. |
กรุงเทพฯ : |
Name of publisher, distributor, etc. |
สำนักพิมพ์มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์, |
Date of publication, distribution, etc. |
2553. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
231 หน้า : |
Other physical details |
ภาพประกอบ. |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
หลักการทางเคมีและจุลชีววิทยาของอาหาร--น้ำ--คาร์โบไฮเดรต--โปรตีน--ลิพิด--วิตามิน--แร่ธาตุ--จุลินทรีย์ในอาหาร--การปนเปื้อนของจุลินทรีย์ในอาหาร--การควบคุมการเจริญของจุลินทรีย์ในอาหาร--จุลินทรีย์กับการเน่าเสียของอาหาร--อุตสาหกรรมอาหารกับจุลินทรีย์--โรคและการเจ็บป่วยจากอาหารเนื่องจุลินทรีย์--การสุขาภิบาลอาหาร |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE |
Date/time and place of an event note |
Y2011 M08 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
อาหาร |
General subdivision |
องค์ประกอบ. |
9 (RLIN) |
56939 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
อาหาร |
General subdivision |
จุลชีววิทยา. |
9 (RLIN) |
36776 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
9 (RLIN) |
74759 |
Topical term or geographic name entry element |
จุลชีววิทยาทางอาหาร |
850 ## - HOLDING INSTITUTION |
Holding institution |
MCRU |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
หนังสือทั่วไป |
950 ## - LOCAL HOLDINGS (RLIN) |
Classification number, LCAL (RLIN) |
137388 |