เคมีและจุลชีววิทยาเบื้องต้นของอาหาร / (Record no. 68650)

000 -LEADER
fixed length control field 01934 am a2200253 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000069100
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field MTX
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 110811s2553 th a 000 0 tha d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9786165560252
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201208252254
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
-- 201108110902
-- napaporn
082 04 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.07
Item number ร112ค
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name รังสินี โสธรวิทย์.
9 (RLIN) 56938
245 10 - TITLE STATEMENT
Title เคมีและจุลชีววิทยาเบื้องต้นของอาหาร /
Statement of responsibility, etc. รังสินี โสธรวิทย์.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. กรุงเทพฯ :
Name of publisher, distributor, etc. สำนักพิมพ์มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์,
Date of publication, distribution, etc. 2553.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 231 หน้า :
Other physical details ภาพประกอบ.
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note หลักการทางเคมีและจุลชีววิทยาของอาหาร--น้ำ--คาร์โบไฮเดรต--โปรตีน--ลิพิด--วิตามิน--แร่ธาตุ--จุลินทรีย์ในอาหาร--การปนเปื้อนของจุลินทรีย์ในอาหาร--การควบคุมการเจริญของจุลินทรีย์ในอาหาร--จุลินทรีย์กับการเน่าเสียของอาหาร--อุตสาหกรรมอาหารกับจุลินทรีย์--โรคและการเจ็บป่วยจากอาหารเนื่องจุลินทรีย์--การสุขาภิบาลอาหาร
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note Y2011 M08
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision องค์ประกอบ.
9 (RLIN) 56939
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision จุลชีววิทยา.
9 (RLIN) 36776
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 74759
Topical term or geographic name entry element จุลชีววิทยาทางอาหาร
850 ## - HOLDING INSTITUTION
Holding institution MCRU
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type หนังสือทั่วไป
950 ## - LOCAL HOLDINGS (RLIN)
Classification number, LCAL (RLIN) 137388
Holdings
Withdrawn status Damaged status Not for loan Permanent Location Current Location Shelving location Date acquired Cost, normal purchase price Total Checkouts Total Renewals Full call number Barcode Checked out Date last seen Date last checked out Copy number Price effective from Koha item type
    Available for Loans MCRU Library MCRU Library ชั้น 4 27/05/2018 190.00 5 2 664.07 ร112ค 1000150827 12/03/2021 11/01/2021 11/01/2021 1 27/05/2018 หนังสือทั่วไป
    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078