เคมีและจุลชีววิทยาเบื้องต้นของอาหาร / (Record no. 55566)

000 -LEADER
fixed length control field 02103 am a2200325 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000055579
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field MTX
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 071018s2550 th a 000 0 tha d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789749934098
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0056-69660
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201208251751
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
-- 200912121244
-- VLOAD
082 04 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.07
Item number ร112ค
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name รังสินี โสธรวิทย์.
9 (RLIN) 56938
245 10 - TITLE STATEMENT
Title เคมีและจุลชีววิทยาเบื้องต้นของอาหาร /
Statement of responsibility, etc. รังสินี โสธรวิทย์.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. กรุงเทพฯ :
Name of publisher, distributor, etc. สำนักพิมพ์มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์,
Date of publication, distribution, etc. 2550.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 231 หน้า :
Other physical details ภาพประกอบ.
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note หลักการทางเคมีและจุลชีววิทยาของอาหาร--น้ำ--คาร์โบไฮเดรต--โปรตีน--ลิพิด--วิตามิน--แร่ธาตุ--จุลินทรีย์ในอาหาร--การปนเปื้อนของจุลินทรีย์ในอาหาร--การควบคุมการเจริญของจุลินทรีย์ในอาหาร--จุลินทรีย์กับการเน่าเสียของอาหาร--อุตสาหกรรมอาหารกับจุลินทรีย์--โรคและการเจ็บป่วยจากอาหารเนื่องจุลินทรีย์--การสุขาภิบาลอาหาร
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note Y2007 M10
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision องค์ประกอบ.
9 (RLIN) 56939
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision จุลชีววิทยา.
9 (RLIN) 36776
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 74759
Topical term or geographic name entry element จุลชีววิทยาทางอาหาร
850 ## - HOLDING INSTITUTION
Holding institution MCRU
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type หนังสือทั่วไป
950 ## - LOCAL HOLDINGS (RLIN)
Classification number, LCAL (RLIN) 118664
950 ## - LOCAL HOLDINGS (RLIN)
Classification number, LCAL (RLIN) 121239 ฉ.2
950 ## - LOCAL HOLDINGS (RLIN)
Classification number, LCAL (RLIN) 121240 ฉ.3
950 ## - LOCAL HOLDINGS (RLIN)
Classification number, LCAL (RLIN) 121241 ฉ.4
950 ## - LOCAL HOLDINGS (RLIN)
Classification number, LCAL (RLIN) 123240 ฉ.5
950 ## - LOCAL HOLDINGS (RLIN)
Classification number, LCAL (RLIN) 123241 ฉ.6
Holdings
Withdrawn status Damaged status Not for loan Permanent Location Current Location Shelving location Date acquired Cost, normal purchase price Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type Date last checked out
    Available for Loans MCRU Library MCRU Library ชั้น 4 27/05/2018 190.00   664.07 ร112ค 1000124377 27/05/2018 6 27/05/2018 หนังสือทั่วไป  
    Available for Loans MCRU Library MCRU Library ชั้น 4 27/05/2018 190.00   664.07 ร112ค 1000133423 27/05/2018 1 27/05/2018 หนังสือทั่วไป  
    Available for Loans MCRU Library MCRU Library ชั้น 4 27/05/2018 0.00   664.07 ร112ค 1000129061 27/05/2018 2 27/05/2018 หนังสือทั่วไป  
    Available for Loans MCRU Library MCRU Library ชั้น 4 27/05/2018 0.00   664.07 ร112ค 1000129059 27/05/2018 3 27/05/2018 หนังสือทั่วไป  
    Available for Loans MCRU Library MCRU Library ชั้น 4 27/05/2018 0.00 1 664.07 ร112ค 1000129058 05/10/2018 4 27/05/2018 หนังสือทั่วไป 27/09/2018
    Available for Loans MCRU Library MCRU Library ชั้น 4 27/05/2018 190.00   664.07 ร112ค 1000124376 27/05/2018 5 27/05/2018 หนังสือทั่วไป  
    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078