000 -LEADER |
fixed length control field |
01411 am a2200241 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
vtls000046597 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
MTX |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
041230s2545 th cd 00000 tha d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
9748329801 |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER |
System control number |
0047-66960 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] |
Level of rules in bibliographic description |
201208251409 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points |
VLOAD |
-- |
200912120910 |
-- |
VLOAD |
082 04 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Classification number |
664.07 |
Item number |
ฟ539ห |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
ฟุจิโอะ, อิโนะอุเอะ. |
9 (RLIN) |
45192 |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
หนังสือชุด สุขลักษณะการผลิตในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร (เบื้องต้น) เล่ม 2 : |
Remainder of title |
การควบคุมจุลินทรีย์ในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร / |
Statement of responsibility, etc. |
อิโนะอุเอะ ฟุจิโอะ เรียบเรียงโดย สุวิมล กีรติพิบูล. |
250 ## - EDITION STATEMENT |
Edition statement |
พิมพ์ครั้งที่ 2. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Place of publication, distribution, etc. |
กรุงเทพฯ : |
Name of publisher, distributor, etc. |
สมาคมส่งเสริมเทคโนโลยี (ไทย-ญี่ปุ่น), |
Date of publication, distribution, etc. |
2545. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
136 หน้า : |
Other physical details |
ตาราง, แผนภูมิ. |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
อุตสาหกรรมอาหาร |
General subdivision |
การควบคุมการผลิต. |
9 (RLIN) |
45560 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
9 (RLIN) |
74759 |
Topical term or geographic name entry element |
จุลชีววิทยาทางอาหาร |
850 ## - HOLDING INSTITUTION |
Holding institution |
MCRU |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
หนังสือทั่วไป |
950 ## - LOCAL HOLDINGS (RLIN) |
Classification number, LCAL (RLIN) |
101568 |