เอกสารการสอนชุดวิชา เคมีและจุลชีววิทยาของอาหาร = (Record no. 39362)

000 -LEADER
fixed length control field 01393 am a2200241 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000039373
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field MTX
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 020703s2539 th ac 0000 0 tha d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9746144979
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0040-41060
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201208301424
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201208251108
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201208251104
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200912120608
-- VLOAD
082 04 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.07
Item number ม747อ
110 ## - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช.
Subordinate unit สาขาวิชาคหกรรมศาสตร์.
9 (RLIN) 3085
245 10 - TITLE STATEMENT
Title เอกสารการสอนชุดวิชา เคมีและจุลชีววิทยาของอาหาร =
Remainder of title Food chemistry and microbiology หน่วยที่ 11 - 15 /
Statement of responsibility, etc. สาขาวิชาคหกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement พิมพ์ครั้งที่ 2
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. นนทบุรี :
Name of publisher, distributor, etc. มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช,
Date of publication, distribution, etc. 2539
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 236 หน้า. :
Other physical details ภาพประกอบ, ตาราง
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision การวิเคราะห์.
9 (RLIN) 17007
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 74759
Topical term or geographic name entry element จุลชีววิทยาทางอาหาร
850 ## - HOLDING INSTITUTION
Holding institution RIMC
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type หนังสือทั่วไป
950 ## - LOCAL HOLDINGS (RLIN)
Classification number, LCAL (RLIN) 924921 - 924925 ฉ.1-ฉ.5
Holdings
Withdrawn status Damaged status Not for loan Permanent Location Current Location Shelving location Date acquired Cost, normal purchase price Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type Total Renewals Checked out Date last checked out
    Available for Loans MCRU Library MCRU Library ชั้น 4 26/05/2018 165.00   664.07 ม747อ 1000087709 26/05/2018 5 26/05/2018 หนังสือทั่วไป      
    Available for Loans MCRU Library MCRU Library ชั้น 4 26/05/2018 165.00   664.07 ม747อ 1000087703 26/05/2018 1 26/05/2018 หนังสือทั่วไป      
    Available for Loans MCRU Library MCRU Library ชั้น 4 26/05/2018 165.00   664.07 ม747อ 1000087704 26/05/2018 2 26/05/2018 หนังสือทั่วไป      
    Available for Loans MCRU Library MCRU Library ชั้น 4 26/05/2018 165.00   664.07 ม747อ 1000087705 26/05/2018 3 26/05/2018 หนังสือทั่วไป      
    Available for Loans MCRU Library MCRU Library ชั้น 4 26/05/2018 165.00 5 664.07 ม747อ 1000087706 11/01/2021 4 26/05/2018 หนังสือทั่วไป 2 12/03/2021 11/01/2021
    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078