000 -LEADER |
fixed length control field |
01393 am a2200241 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
vtls000039373 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
MTX |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
020703s2539 th ac 0000 0 tha d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
9746144979 |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER |
System control number |
0040-41060 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] |
Level of rules in bibliographic description |
201208301424 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points |
VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings |
201208251108 |
Level of effort used to assign classification |
VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings |
201208251104 |
Level of effort used to assign classification |
VLOAD |
-- |
200912120608 |
-- |
VLOAD |
082 04 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Classification number |
664.07 |
Item number |
ม747อ |
110 ## - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME |
Corporate name or jurisdiction name as entry element |
มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช. |
Subordinate unit |
สาขาวิชาคหกรรมศาสตร์. |
9 (RLIN) |
3085 |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
เอกสารการสอนชุดวิชา เคมีและจุลชีววิทยาของอาหาร = |
Remainder of title |
Food chemistry and microbiology หน่วยที่ 11 - 15 / |
Statement of responsibility, etc. |
สาขาวิชาคหกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช |
250 ## - EDITION STATEMENT |
Edition statement |
พิมพ์ครั้งที่ 2 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Place of publication, distribution, etc. |
นนทบุรี : |
Name of publisher, distributor, etc. |
มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช, |
Date of publication, distribution, etc. |
2539 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
236 หน้า. : |
Other physical details |
ภาพประกอบ, ตาราง |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
อาหาร |
General subdivision |
การวิเคราะห์. |
9 (RLIN) |
17007 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
9 (RLIN) |
74759 |
Topical term or geographic name entry element |
จุลชีววิทยาทางอาหาร |
850 ## - HOLDING INSTITUTION |
Holding institution |
RIMC |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
หนังสือทั่วไป |
950 ## - LOCAL HOLDINGS (RLIN) |
Classification number, LCAL (RLIN) |
924921 - 924925 ฉ.1-ฉ.5 |